Uhkapelaaminen ja henkiset näkökohdat

Mitä on henkisyys?

Henkisyys määritellään portaattomalla asteikolla olevaksi tietoisuudeksi, jota voi kutsua suoraksi linjaksi absoluuttisen totuuden ymmärtämiseen.

Henkisyys siis määrittelee persoonan nykyisen tietoisuustason hänen pyrkiessään tietoisuuden saavuttamiseen.

Onko uhkapelaaminen sallittua henkisiä asioita pohtiville?

Voiko siis henkinen ihminen osallistua rahapelaamiseen, jossa henkisyys käytännön tasolla punnitaan?

Voiko henkinen ihminen laittaa rahaa sellaiseen, josta ei koskaan tiedä saako sitä takaisin? Kysymys on siis uhkapelaamisesta. Toisaalta, henkinen ihminen tuhlaa myös muutakin kuin rahaa, mutta hän tuhlaa sitä hyödylliseen tarkoitukseen. Henkinen ihminen tuhlaa energiaa, lähimmäisenrakkautta, ymmärrystä ja kaikkea toisten ihmisten auttamiseen kuuluvia tekoja. Henkinen ihminen antaa, tarjoaa ja jakaa, useinkaan saamatta samalla mitoin takaisin. Voidaan todeta, että ehkä vertaus on huono tai sopimaton, mutta uhkapeleissäkään ei aina saa sitä määrää takaisin mitä itse on peliin laittanut ja panostanut. Toisinaan rahapeleissä onnistaa, Ruby Fortune]ja voi saada jopa runsain mitoin takaisin, ja sama on lähimmäisenrakkaudessa, eli aina on heitä, jotka vuolain sydämin arvostavat ja kiittävät auttajaansa.

Onko rahapelaaminen siis väärin, eli onko väärin toivoa, että suoritettu sijoitus palkitaan? Henkiset, kuten hengelliset ihmisetkin haluavat saada aikaan yhteistä hyvää,Rahapelaaminen josta kaikkien on mukavaa nauttia. Voisiko voitettu rahasumma palvella myös niitä, joille ennen on tarjonnut henkistä voimaa ja energiaa? Heille, joita on ennen auttanut? Olettaen, että voitettu rahasumma olisi tarpeeksi iso niin sillä aikaansaadusta hyvästä voisivat nauttia myös muut.

Henkinen ihminen ei tuomitse uhkapelejä, arpajaisia tai vedonlyöntiä, sillä elämänsä aikana ihmiset tuhlaavat rahaa moniin asioihin. Tarpeettoman kalliin ja hyödyttömän tavaran ostaminen on yhtä lailla tuhlaamista sellaiseen mitä ei oikeasti tarvitse.

Henkinen ihminen voi maallisen ihmisen lailla suunnitella kaikille hyvää, jos ja kun voittaa rahapeleissä, valitettavan usein tuo itselleen annettu lupaus kuitenkin unohtuu. Rahanhimosta tai suurista rikkauksista haaveileminen ei ole kuitenkaan tervettä, vaan saattaa tehdä henkilöstä ongelmapelaajan. Pelaamisen pysyessä sallituissa rajoissa voi uhkapelaaminen toisinaan olla sallittua henkisellekin ihmiselle, jos hän kokee sen mukavana ajanvietteenä. Oman pelibudjetin laatiminen ja jännityksen hakemaan elämään muualta kuin rahapeleistä ovat varmasti hyviä ohjenuoria jokaiselle.